Casus

ASML overtuigt thuis

ASML is een Nederland high-tech bedrijf dat machines levert voor de halfgeleider industrie. Met 25.000 medewerkers opereert het wereldwijd. Door COVID-19 zitten veel medewerkers thuis. Maar hoe opereer je nu overtuigend achter het beeldscherm?

ASML medewerkers zitten in talloze online vergaderingen waar zij hun verhaal op een overtuigende en wervende manier moeten presenteren. Geen gemakkelijke opgave in een tijd waarin we makkelijk even weg switchen.

Met Debat.NL leerden de ASML medewerkers de fijne kneepjes van het online presenteren. Door aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk konden medewerkers al snel aan de slag met hun eigen presentatie. Hoe open je een online meeting? Hoe ziet de interactie eruit? En hoe houd je het publiek op het puntje van de stoel?

Aan het einde van ons webinar stuurden alle medewerkers de presentatie via de Debat.NL SkillsTracker app in en kregen zij individuele feedback van een professionele coach. En waar nodig werd deze overgedaan om de puntjes op de i te zetten.

Dankzij de slimme combinatie van een digitale training met de Debat.NL SkillsTracker verhogen de ASML-medewerkers hun online charisma en houden ze het publiek van 123 nationaliteiten van begin tot einde geboeid.